Voor de wijnhandel voeren wij een interessant assortiment wijnen van Europese komaf. Veelal gaat het over unieke producenten die nog niet in Nederland worden geïmporteerd. Daarnaast is de kwaliteit spreekwoordelijk hoog. We bieden een mooie selectie uit diverse landen, waarbij Frankrijk voorop gaat en vooral wordt vertegenwoordigd uit het Zuid-Westen (Cahors – Côtes de Duras – Languedoc – Pezenas – Saint Chinian - Monbazillac), maar ook uit de Champagne en Reuilly. Daarna is het de beurt aan Italië, Le Marche waar we een relatief nieuw wijnhuis vertegenwoordigen. Dat geldt ook voor Spanje waar we sinds 2015 Bodegas Verum in het assortiment voeren. De kwaliteit is hier ook weer onberispelijk en is in korte tijd een van de meest verkochte wijnen geworden! De etiketten zijn mooi en worden ook dit jaar weer verder ontwikkeld, zodat het ook een mooie stijlvolle uitstraling heeft in de wijnvitrine. Dit geldt ook voor de slank gevormde flessen. Verder nog mousserend uit Engeland en Oostenrijk. En een wijnhuizen uit Duitsland met mooie witte en een bijzondere rode wijn.


Voor de winhandel hanteren wij specifieke tarieven. Vraag deze lijst aan via info(@)lagrangevertewines.nl

Voor de horeca zijn de wijnen van La Grange Verte Wines meer dan geschikt. Voor zowel een perfecte huiswijn, evenals voor exclusieve en gastronomische wijnen, kunt u bij ons terecht. Qua mousserende wijnen zit u bij ons goed. La Grange Verte biedt 13 verschillende mousserende wijnen uit Champagne, Oostenrijk, Engeland, Duitsland en Italië. Het plezierige is dat een aantal van onze wijnhuizen een lijn aanbieden van entry level, tot en met een exclusieve wijn, zowel in rood, wit als in mousserend.


Ook bieden wij advies over wijn- spijscombinaties en kunnen we trainingen verzorgen voor de brigades.

Als extra (gratis) service bieden wij een alles omvattende uitleg over onze wijnen voor u en uw medewerkers. Door ons persoonlijke contact met de wijnproducenten – niet zelden kleinere wijnboeren - kunnen wij veel over de wijnen vertellen. Niet alleen over de druiven, het terroir en het productieproces, maar ook anekdotes en de leuke details. Wij hebben met vrijwel alle producenten een persoonlijke relatie.


Voor de horeca hanteren wij specifieke prijzen. Vraag deze lijst aan via info(@)lagrangevertewines.nl

Sinds eind 2014 hebben wij ook wijn in huis welke zeer goed geschikt is voor het supermarktschap. De wijn behoort zeker niet tot de goedkoopste. Echter, de kwaliteit is erg hoog. De basis wordt gevormd door een eenvoudige fles, met dito etiket. Een goede sluiting (perskurk) en weer een eenvoudige capsule. Op de inhoud is niet bezuinigd! Hierdoor is de wijn er eentje voor de echte wijnliefhebber, die ook in de supermarkt wel eens een flesje meeneeemt. Deze wijn – Castel Croce Polisio – is momenteel te koop bij PLUS Supermarkt Bilthoven en is een regelrecht verkoop succes, met een voor deze kwaliteit supermarkt wijn een hoge omzetsnelheid. Binnenkort bieden wij ook een witte kwaliteitswijn.


Voor informative over de prijsstelling info(@)lagrangevertewines.nl


Horeca

Wijnhandel

Supermarkt

La Grange Verte - Horeca - Wijnhandel - Supermarkt