Voor de wijnhandel voeren wij een interessant assortiment wijnen van Europese komaf. Veelal gaat het over producenten die exclusief door ons voor Nederland worden geïmporteerd. Daarnaast is de kwaliteit spreekwoordelijk hoog. We bieden een mooie selectie uit diverse landen, waarbij Frankrijk en Duitsland voorop gaan, zoals wijn uit de Champagne, Languedoc bijvoorbeeld, Mosel, Rheinhessen en Franken. Daarna is het de beurt aan Italië, Le Marche waar we een relatief nieuw wijnhuis vertegenwoordigen. De kwaliteit is hier ook weer onberispelijk en is in korte tijd een van de meest verkochte wijnen geworden! De etiketten zijn mooi en worden ook dit jaar weer verder ontwikkeld, zodat het ook een mooie stijlvolle uitstraling heeft in de wijnvitrine. Dit geldt ook voor de slank gevormde flessen. Verder nog wijn uit Spanje en mousserende wijn uit Engeland, Duitsland, Italië en Oostenrijk.


Voor de winhandel hanteren wij specifieke tarieven. Vraag deze lijst aan via info(@)lagrangevertewines.nl

Voor de horeca zijn de wijnen van La Grange Verte Wines meer dan geschikt. Voor zowel een perfecte huiswijn, evenals voor exclusieve en gastronomische wijnen kunt u bij ons terecht. Qua mousserende wijnen zit u bij ons goed. La Grange Verte biedt een aantal verschillende mousserende wijnen uit Champagne, Oostenrijk, Engeland, Duitsland en Italië. Het plezierige is dat een aantal van onze wijnhuizen een lijn aanbieden van entry level, tot en met een exclusief, zowel in wit, rood als in mousserend.


Ook bieden wij advies over wijn- spijscombinaties en kunnen we trainingen verzorgen voor de brigades.

Als extra (gratis) service bieden wij een alles omvattende uitleg over onze wijnen voor u en uw medewerkers. Door ons persoonlijke contact met de wijnproducenten – niet zelden kleinere wijnboeren - kunnen wij veel over de wijnen vertellen. Niet alleen over de druiven, het terroir en het productieproces, maar ook anekdotes en de leuke details. Wij hebben met alle producenten een persoonlijke relatie.


Voor de horeca hanteren wij specifieke staffels. Vraag deze lijst aan via info(@)lagrangevertewines.nl

Sinds eind 2014 hebben wij ook wijn in huis welke zeer goed geschikt is voor het supermarktschap. De wijn behoort zeker niet tot de goedkoopste. Echter, de kwaliteit is erg hoog. De basis wordt gevormd door een eenvoudige fles, met dito etiket. Een goede sluiting (kunststof) en weer een eenvoudige capsule. Op de inhoud is niet bezuinigd! Hierdoor is de wijn er eentje voor de echte wijnliefhebber, die ook in de supermarkt wel eens een flesje meeneeemt. Deze wijn – Castel Groce Polisio – is momenteel te koop bij PLUS Supermarkt Bilthoven en is een regelrecht verkoop succes, met een hoge omzetsnelheid.


Voor informative over de prijsstelling info(@)lagrangevertewines.nl


Horeca

Wijnhandel

Supermarkt

La Grange Verte - Horeca - Wijnhandel - Supermarkt